Primăria Comunei Caţa județul Brașov

ANUNȚ - ACHIZIȚIE DIRECTĂ Deszepezire și împrăștiare material antiderapant

Servicii deszapezire și împrăștiare material antiderapant în sezonul de iarnă, februarie 2019, pe raza comunei Cața.

În temeiul prevederilor art.7, alin (5), din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice si prevederile art. 43 din H.G 395/2016 privind normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului cadru din Legea 98/2016 privind achizițiile publice.

     Primăria Comunei Cața, cu sediul în comuna Cața, sat Cața nr. 223, jud. Brașov, în calitate de autoritate contractantă, vă invităm să transmiteți oferta de preț, pentru servicii ”Deszepezire și împrăștiare material antiderapant – februarie 2019” în comuna Cața, satele Cața, Paloș, Beia, Drăușeni și Ionești.

1.      Denumirea achiziției: Servicii de deszepezire și împrăștiare material antiderapant – februarie 2019– februarie 2019” în comuna Cața, satele Cața, Paloș, Beia, Drăușeni și Ionești. (alee, parc și strazi înguste)

2.      Cod CPV – 90620000-9 Servicii de deszepezire (Rev.2)

3.      Valoarea estimată fără TVA 25.000 lei;

4.      Condiții contract: Serviciile se vor presta la cerere la locul și în momentul solicitării și va include și împrăștierea de material antiderapant (nisip). Plata se va face în max 30 zile de înregistrea facturii la sediul Primăriei;

5.      Condiții de participare: Ofertanții trebuie să facă dovada că pot pune la dispoziția autorității contractante pentru prestarea acestor servicii de minim 1 utilaj (tractor). ofertanții vor depune o ofertă pe oră de funcționare/utilaj și/sau persoană. Nu se admit oferte în care prețul include și ore de așteptare;

6.      Criterii de evaluare: preț cel mai scăzut;

7.      Termen limită pentru depunere ofertă: 21.01.2019

8.      Informații suplimentare: Ofertele se vor depune la Sediul Comunei cața sau se vor trimite prin email la adresa primariacata@yahoo.com. Persoană de contact Kelemen Deines.