Primăria Comunei Fârliug județul Caraș Severin

Anunț întrerupere alimentare cu energie electrică a Sistemului de Iluminat Stradal Fârliug.

Onorați cetățeni,

      Implementarea programului de ”Modernizare Sistem Iluminat Public în Comuna Fârliug ” va produce - ( în noaptea de Vineri 06 09.2019, respectiv Sâmbătă 07.09.2019) - un disconfort tuturor locuitorilor comunei, ca urmare a lucrărilor efectuate la sistemul de iluminat public. În prezent aceste sincope în asigurarea iluminatului stradal optim, sunt datorate fluctuaților produse de folosirea în paralel a corpurilor de iluminat moderne cât și a lămpilor stradale clasice.
      Administrația publică locală își cere scuze cetățenilor, pe această cale, pentru disconfortul neprevăzut cauzat de aceste lucrări. Suntem conștienți de faptul că desfăşurarea serviciului de iluminat public, trebuie să asigure satisfacerea unor cerinţe şi nevoi de utilitate publică ale comunităţii locale.
      În vechiul sat bănățean, fiecare casă își avea o sărbătoare, un patron al casei care se sărbătorea. Așa cum există această sărbătoare a casei cu mare fast, așa este și ruga. Este o sărbătoare a satului. Mai ales în satul contemporan există această mare sărbătoare denumită ruga sau nedeia satului, în care comunitatea și goștii ( musafirii ) se adună și petrec.
       Avem promisiunea furnizorului de energie electrică, că în perioada rugii satului ( 8-9 Septembrie ) iluminatul public să fie la randament maxim.


Cu respect
Remus GAL
Secretarul comunei