Primăria Comunei Fârliug județul Caraș Severin

Anunt suspendare concurs

NR.1255 / 14.04.2020

ANUNȚ SUSPENDARE CONCURS

 

       Primăria comunei Fârliug județul Caraș-Severin, cu sediul localitatea Fârliug nr.80, anunță suspendarea organizării concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante, de execuție, de consilier principal clasa I din cadrul compartimentului financiar contabil al aparatului de specialitate al primarului comunei Fârliug, în urma Dispoziției primarului comunei Fârliug nr. 89 / 14.04.2020.

      

     Având în vedere faptul că în anunțul privind organizarea concursului de recrutare în vederea ocupării unei  funcției publice de consilier, grad principal, clasa I din cadrul compartimentului Contabilitate, Buget, Finanţe, Patrimoniu, Impozite și Taxe, cu data de susținere a probei scrise în ziua de 11 Mai 2020 a fost redactată în mod eronat posibilitatea participării la concurs a persoanelor cu studii universitare absolvite cu licență sau echivalentă în domeniul Administrație Publică.

    Ținând cont de faptul că potrivit fișei postului este nevoie de ” Studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul Științe Economice, ca urmare a activității specifice financiare contabile a postului scos la concurs”.

   În conformitate cu prevederile art. 20 alin. (2) din HG. 611/2008 ”Condițiile specifice referitoare la studiile necesare pentru ocuparea funcțiilor publice vacante din clasele I și a II-a se stabilesc în conformitate cu nomenclatoarele domeniilor și specializărilor din învățământul universitar de lungă durată și scurtă durată”.

Relaţii suplimentare la telefon: Tel: 0255/235414, Fax: 0255/235401, Email:primariafarliug@yahoo.com

Prezentul anunț s-a încheiat în 3 exemplare originale.

 

Cu deosebita consideratie,

 

      Secretar general,

  GAL Francisc Remus