Primăria Comunei Fârliug județul Caraș Severin

LOCURI AFISAJ ELECTORAL ¬ ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 -

Desemnare locuri speciale de afișaj electoral pentru Alegerile Europarlamentare 2019

Având în vedere:

   Locurile speciale pentru afișaj electoral trebuie asigurate în toate cazurile conform art.79 din Legea nr.115/2015 prin amplasarea de panouri electorale,  este necasar ca până la începerea campaniei electorate să se stabilească. prin dispoziție, locurile speciale pentru afișaj electoral și să se asigure amplasarea de panouri electorale în cadrul acestora, ținând seama de numărul  partidelor politice, organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale, alianțelor politice și alianțelor electorale care declară că depun liste de candidați, precum și de candidații independenți.

   Afișajul electoral se va sigura doar prin amplasarea de panouri electorale și nu în alte locuri (gen garduri, ziduri de instituții publice - cămine culturale, școli,etc.).

   Ținând cont că prin HG.nr..81.2019. a fost  aprobat Programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019.

   În conformitate cu prevederile  Art. 8. Lit. (d) din HG.nr.101 / 2019 - privind stabilirea măsurilor pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019 - potrivit căruia ”Primarii asigură locurile speciale de afișaj electoral și amplasarea de panouri electorale.

Prin  dispoziția primarului comunei Fârliug sunt desemnate locurile speciale de afișaj electoral pentru Alegerile Europarlamentare 2019.

      SECRETAR

GAL Francisc Remus